Malzemeler:
- Kayısı
- Kırmızı Erik
- Vişne
Kayısı Suyu: Taze kayısıları çekirdeklerini çıkarıp tencereye alıyoruz üzerini geçecek kadar su ilave edip kaynatıyoruz. Daha sonra pürüzsüz kıvam alana kadar robottan geçiriyoruz soğuduktan sonra buz poşetlerine koyup deepfreeze atıyoruz.
Erik suyu: Erikleri tencereye alıp üzerine geçecek kadar su ilave edip kaynatıyoruz. Daha sonra tanelerini süzüp soğuyunca buz poşetlerine koyup deepfreeze atıyoruz.
Vişne Suyu: Vişneleri tencereye alıp üzerine geçecek kadar su ilave edip kaynatıyoruz. Daha sonra tanelerini süzüp soğuyunca buz poşetlerine koyup deepfreeze atıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder