- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı nescafe
- 2 yemek kaşığı sıcak su
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 100 gr oda sıcaklığında tereyağı
- 2 su bardağı yulaf ezmesi
Yapılışı: 1 yemek kaşığı nescafeyi 2 yemek kaşığı sıcak su ile birlikte karıştırın. Geniş bir kabın içine tereyağı, kakao, toz şeker ve yulaf ezmesini koyun. Üzerine kahveli karışımı gezdirin. Tüm malzemeyi, birbirine iyice karışana kadar yoğurun. Karışımdan kiraz büyüklüğünde parçalar koparın. Çikolatalı topları birer birer hindistan cevizine bulayın. Geniş, düz bir tabağın içine tek sıra halinde dizin. Çikolatalı topları en az 30 dakika buzdolabında bekletin ve servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder